wcftestclient


WCFTestClient won't launch


I am running VS2010 on Win7. For some reason WCFTestClient.exe won't execute. If I run this from Command line, it shows up in the task manager for split second and then dies. It won't run from VS as well. Has anybody run into this before?
I had the same problem,and it is fixed now because i had a problem in the App.Config file,i renamed a service but didn't update the config file

Related Links

Can't find WcfTest Client in VS 2014 nor 2015
WCFTestClient won't launch

Categories

HOME
amp-html
google-spreadsheet
formal-languages
camera
socket.io
nsbundle
simulink
3d-reconstruction
nuget-package
modal-dialog
p2p
endeca
enthought
3nf
bitnami
searchview
swagger-2.0
solrcloud
rubymotion
imagemap
react-toolbox
string-concatenation
short-url
direct3d11
gmock
beta
expressionengine3
pylons
fractions
errbot
cppreference
dst
code-snippets
arduino-ide
least-squares
cd
android-augmented-reality
metaprogramming
metawidget
oracle-service-bus
apache-directory
procfile
ovf
hammer.js
vugen
ngmaterial
type-theory
java-websocket
google-photos
sandcastle
omxplayer
myspace
mta
mapinfo
dimension
kango-framework
cycle2
user-management
crouton-os
linklabel
java-money
r-package
microsoft-reporting
xvim
lasso
skspritenode
infosphere-spl
dbaccess
rapidsvn
ss7
xml-dsig
dot42
amslidemenu
scmmanager
font-awesome-4.0.0
android-sdk-2.3
curb
urlrewriter
unattended-processing
msr
django-paypal
codebase
svk
openfaces
echo3
strtod
visualj#
dojo-dnd
xpsdocument
software-lifecycle
image-capture
netbeans6.1

Resources

Database Users
RDBMS discuss
Database Dev&Adm
javascript
java
csharp
php
android
javascript
java
csharp
php
python
android
jquery
ruby
ios
html
Mobile App
Mobile App
Mobile App